Kick-off event HANalyst

Op donderdag 6 april gaat HANalyst officieel van start. Onze belangrijkste doelen zijn ontmoeten en samenwerken, dus we trappen af met een gezellig event. Praat bij met je oud-studiegenoten en docenten en kijk rond in het huidige pand.

Maar er is meer… We hebben hoogleraar en oncoloog Prof. Dr. Casper van Eijck bereid gevonden om vanuit het Erasmus MC naar Nijmegen te komen om ons bij te praten over zijn onderzoek naar immunotherapie en virotherapie en andere alternatieve behandelvormen van kanker.

Deze bevlogen chirurg en oncoloog behandelde onder meer Steve Jobs, Sonia Ghandi en Joop Braakhekke. Zijn onmacht om mensen met alvleesklierkanker te genezen, werd zijn grootste drijfveer. Hij zoekt met een ongekende bevlogenheid naar alternatieve manieren om kanker te genezen en te voorkomen en weet daarmee veel mensen te activeren. Niet alleen de inhoud van zijn presentatie is erg boeiend, ook zijn positieve energie en kritische kijk op de zorg werken zeer inspirerend.

Casper van Eijck in de media

Pauw Brandpunt RTL Late Night Volkskrant

Na de presentatie is er een gezellige borrel met studenten, oud-studiegenoten en (oud-)docenten. Natuurlijk laten we je niet met een lege maag naar huis gaan.

Datum             : donderdag 6 april 2017

Tijd                  : 16.30 – 20.00 uur

Locatie            : Laan van Scheut 10 en 2, Nijmegen

Heb je nog contact met oud-studiegenoten? Stuur deze informatie dan aan hen door.

Log in with your credentials

Forgot your details?